bolsa madrid ibex

La sessió d'aquest dimecres vindrà carregada de referències econòmiques, la més important, l'informe de la consultora ADP de canvi d'ocupació, considerat l'avantsala de les dades d'ocupació que es publicaran divendres.

  • 11.953,200
  • 1,36%

A més, es coneixerà una bateria de dades de PMI de serveis de diversos països, entre ells Espanya, i el Banc Central Europeu (BCE) celebrarà la seva reunió de política no monetària. Entre les companyies que presentaran resultats, hi ha Mapfre, Gas Natural i Grifols a Espanya, i Facebook als Estats Units.

Tot seguit, els deixem les cites més rellevants de la sessió:

ECONOMIA

Japó: PMI Markit de serveis del mes d’octubre (1.35 hores), confiança del consumidor del mes d’octubre (6.00 hores).

Xina: Caixin PMI de serveis del mes d’octubre (2.45 hores).

Zona euro: reunió de política no monetària del BCE (9.00 hores), índex de preus de producció del mes de setembre (11.00 hores).

Espanya: PMI Markit de serveis del mes d’octubre (9.15 hores).

Itàlia: PMI Markit de serveis del mes d’octubre (9.45 hores).

França: PMI Markit de serveis del mes d’octubre (9.50 hores), PMI Markit integrat del mes d’octubre (9.50 hores).

Alemanya: PMI Markit de serveis del mes d’octubre (9.55 hores).

Regne Unit: PMI Markit de serveis del mes d’octubre (10.30 hores).

Estats Units: sol·licituds setmanals d'hipoteca MBA (13.00 hores); informe ADP de canvi d'ocupació del mes d’octubre (14.15 hores); balança comercial del mes de setembre (14.30 hores); índex de creació d'ocupació Gallup del mes d’octubre (14.30 hores); conferència de Patrick Harker, president de la Reserva Federal de Filadèlfia (14.45 hores); PMI compost final Markit del mes d’octubre (15.45 hores); PMI de serveis Markit final del mes d’octubre (15.45 hores); ISM no manufacturer del mes de maig (16.00 hores); inventaris setmanals de cru i destil·lats (16.30 hores); subhasta de deute a 2 anys (19.00 hores).

EMPRESES

Europa: resultats de Mapfre, Gas Natural, Grifols, Marks & Spencer i ING.

Estats Units: resultats d’Allergan, Becton Dickinson, CenturyLink, CF Industries, Chesapeake Energy, Cognizant Technology, Facebook, Liberty Media, Maraton Oil, Metlife, Michael Kors, Motorola Solutions, Prudential Financial, Qualcomm, Time Warner, Twenty-First Century i Whoole Foods Market.

contador