3757745857 ea6cb98cf8 o
Pixabay

Dilluns els inversors estaran atents a les dades que arribaran d'Alemanya, ja que es coneixeran la balança comercial del mes de setembre i la balança per compte corrent del mateix mes. A més, es publicaran les dades d'exportacions i importacions del novè mes de l'any.

  • 11.971,800
  • 0,16%

Així mateix, a Europa es publicaran les dades de confiança de l'inversor Sentix del mes de novembre, i a l'altre costat de l'Atlàntic, als EUA, sortirà a la llum l'índex de les condicions del mercat de treball del mes d'octubre.

En l’àmbit empresarial destacaran Almirall i Hertz, que presentaran els seus resultats trimestrals.

ECONOMIA

Xina: balança comercial del mes d'octubre; exportacions i importacions del mes d’octubre.

Alemanya: balança comercial del mes de setembre (8.00 hores); balança per compte corrent del mes de setembre (8.00 hores); exportacions i importacions del mes de setembre (8.00 hores).

Europa: confiança de l'inversor Sentix del mes de novembre (8.30 hores); perspectives econòmiques de l’OCDE (11.00 hores).

Grècia: producció industrial del mes de setembre (11.00 hores).

Estats Units: índex de les condicions del mercat laboral del mes d’octubre (16.00 hores); emissió de bons a 3 i 6 mesos (17.30 hores); discurs d'Eric Rosengren, president de la Fed de Boston (18.00 hores).

EMPRESES

Europa: Almirall presentarà resultats.

Estats Units: Hertz i Priceline.com, entre altres, presentaran resultats.

contador