ep meinrad spenger consejero delegado de masmovil
MÁSMÓVIL - Archivo

El fons Wellington Management ha declarat un 1,9% del capital de MásMóvil, després de l'opa llançada sobre l'operadora de telecomunicacions per part dels fons KKR, Cinven i Providence per la quarta operadora del país, valorada en 2.900 milions d'euros i a un preu per acció de 22,50 euros.

  • 22,50€
  • 0,00%

Wellington Management és un accionista habitual d'altres companyies cotitzades espanyoles, però fins ara no estava obligat a declarar la seva presència a MásMóvil, perquè no havia superat el límit del 3%, a partir del qual la CNMV obliga a fer-ho públic.

No obstant això, després del llançament de l'opa, la legislació obliga a publicar qualsevol participació rellevant, que en el cas de Wellington és del 1,904%. Es tracta d'una cartera de 2.507.709 accions, amb un valor de mercat de 57 milions d'euros, ja que les accions de MásMóvil han tancat a 22,80 euros.

El fet que les accions de MásMóvil cotitzin per sobre dels 22,50 euros oferts pels fons indica que els inversors esperin una contraopa, encara que alguns jugadors del sector, com Orange, ja han comentat que no s'ho plantegen.

UNA OPA 'PACTADA'

Després de conèixer-se l'oferta, MásMóvil ha emès un comunicat en el qual informa que ha mantingut negociacions i converses prèvies amb la societat compradora, que va incloure un procés de 'due diligence' confirmatori, així com la signatura d'un acord entre totes dues parts en relació a l'oferta.

Aquest òrgan de direcció considera que l'opa "és una oportunitat de creació de valor per als accionistes i altres 'stakeholders'". A més, els compradors han manifestat el seu "compromís, en cas que l'oferta es completi amb èxit, de mantenir la continuïtat de l'estratègia i del pla estratègic i de negoci de la societat, així com dels seus empleats i equip directiu".

Noticias relacionadas

contador