ep sedes de bankia y banco sabadell
EUROPA PRESS - Archivo

Millennium International Management ha continuat incrementant la seva posició baixista al Banc Sabadell durant els últims dies, fins al 1,81%, al mateix temps que ha aflorat també una posició curta a Bankia del 0,66%, segons consta als registres de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 2,01€
  • 3,61%
  • 1,78€
  • 2,65%

El fons va registrar la seva primera aposta baixista sobre l'acció de Sabadell (del 0,56%) el 21 de maig, quan els títols de l'entitat van marcar un mínim històric de 0,263 euros. Des de llavors, l'ha incrementat fins a l'1,81% actual.

Quant a Bankia, aquest dimecres 27 de maig va notificar una posició curta del 0,5%, que un dia després va incrementar al 0,66% del capital.

Aquests moviments de Millenium han tingut lloc després que la CNMV aixequés la setmana passada la prohibició de constituir o incrementar les posicions curtes netes sobre accions admeses a cotització a la Borsa espanyola, vigent durant dos mesos com a resposta a la volatilitat registrada al mercat a conseqüència de la crisi del coronavirus.

El veto es va suspendre després d'analitzar l'evolució del mercat i de les circumstàncies que van motivar inicialment l'adopció d'aquestes mesures i després de contactar amb els supervisors de valors europeus, que tenen adoptada una iniciativa similar. Tant les accions de Bankia com les de Sabadell han presentat enfonsaments superiors al 5% durant la jornada del dijous i la d'aquest divendres.

Noticias relacionadas

contador