Notícies de Últimes notícies

crisis energetica

Crack energètic: preus rècord a Europa, talls a la Xina, sense gasolina al Regne Unit...

Hi ha diversos temes importants ara mateix sobre la taula als mercats, però n'hi ha un especialment rellevant per les impressionants ramificacions que té, que podrien fins i tot acabar amb la recuperació econòmica. És la crisi energètica que ja està vivint Europa i que també està colpejant a altres països... i que amenaça amb anar a molt més a mesura que arriba el mal temps.

ep archivo   imagen de archivo de una sucursal del banco santander

Santander reprèn el dividend amb pagaments en efectiu i recompres d'accions

La banca comença a recuperar la normalitat. Santander n'és un exemple. Tal com havien avançat els analistes de Credit Suisse i publicat Bolsamanía, l'entitat ha anunciat que repartirà el 40% dels seus beneficis en dividends a parts iguals entre programes de recompres d'accions i pagaments en efectiu després de l'aixecament de les restriccions per part del Banc Central Europeu (BCE), segons un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

ballenas 1 bitcoin

Les 'balenes' del bitcoin i l'ethereum aprofiten les caigudes per acumular-ne

Les grans comptes de mercat de les criptodivises van incrementar la seva activitat a la setmana passada, coincidint amb les caigudes del bitcoin i el mercat dels actius criptogràfics en general. Les anomenades 'balenes' han seguit la tendència d'adquirir criptoactius i retirar-los de les plataformes de compravenda per acumular-los, "una mostra més que l'optimisme es manté en els grans inversors", segons analistes de Belobaba Fund.

L'euro/dòlar ha marcat un mínim durant la sessió als 1,1666

L'IBEX tanca amb caigudes del 2,59%, als 8.769,4 punts (mínim del dia)

IBEX: les majors pujades són per a Repsol (+0,53%) i Naturgy (+0,23%)

IBEX: les majors caigudes són per Fluidra (-8,58%) i Solaria (-4,89%)