Notícies de Últimes notícies

ep duro felguera - sede central en gijon

Duro Felguera es dispara en ajornar el pagament a Hisenda de 123 milions d'euros

L'Audiència Nacional ha acordat la suspensió cautelar del pagament de 123 milions d'euros que li reclamava l'Agència Tributària a Duro Felguera, tal com ha informat la companyia en un comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors. Les seves accions es disparen en borsa aquest divendres (+14%; 0,94 euros).

ep archivo - el presidente de la reserva federal de estados unidos jerome powell

Wall Street estén les seves alces després de l'anunci de la Fed sobre el 'tapering'

Wall Street estén els seus guanys amb alces de l'1% després de descomptar que la Reserva Federal (Fed) iniciarà el tapering al novembre, tal com va anticipar aquest dimecres el banc central nord-americà. La borsa novaiorquesa va tancar amb guanys de l'1% i aquest dijous continuen amb el rebot iniciat des de dimarts, després d'una correcció lleugerament superior al 5% des dels màxims històrics de principis de mes.

ep archivo   valores del ibex 35 en los paneles del palacio de la bolsa de madrid a 18 de junio de

L'IBEX estén el seu rebot i voreja els 8.900 punts impulsat per BBVA i Santander

L'IBEX 35 ha estès el seu rebot de les últimes jornades després de pujar un 0,78%, fins als 8.876,90 punts, durant una jornada alcista a Europa després de les alces que es van veure ahir a Wall Street (Dow Jones: +1%; S&P: +0,95%; Nasdaq: +1,02%) després que confirmés la Reserva Federal (Fed) que "aviat "començarà a reduir el seu programa de compres d'actius, un procés conegut com a tapering. Els dos grans bancs, Santander i BBVA, han estat els principals motors del selectiu espanyol, després d'una nota positiva de Fitch que ha estat destacada per Bolsamanía.

L'IBEX acumula una pujada del 3,80% des dels mínims d'aquest dilluns

L'IBEX tanca amb pujades del 0,78%, fins als 8.876,9 punts

IBEX: els títols que més cauen són Aena (-1,63%) i IAG (-0,94%)

IBEX: els títols que més pugen són Santander (+2,99%) i BBVA (+2,81%)

L'euro/dòlar puja un 0,22%, fins als 1,17176