Notícies de Últimes notícies

ep archivo   interior del palacio de la bolsa donde el ibex 35 ha finalizado la jornada de este

L'IBEX rebota amb energia un 1,1% impulsat per renovables, turisme i bancs

L'IBEX 35 ha pujat un 1,16%, fins als 8.756 punts, després de dibuixar aquest dilluns una figura que "al final no va ser dolenta", segons apunten els experts de Bolsamanía. El selectiu va acabar el dia amb caigudes, però lluny de mínims intradia, i va acabar donant forma a una figura de rebot que ha tingut continuació aquest dimarts.

evergrandecbroup1

Julius Baer: els estrangers estan més preocupats per Evergrande que els xinesos

La companyia suïssa Julius Baer s'uneix avui a molts altres que volen treure importància a la crisi de la promotora immobiliària Evergrande i al potencial efecte contagi. Així, incideix en el fet que Evergrande només representa el 4% de les transaccions immobiliàries de la Xina i una fracció relativament petita de l'ocupació. Atès que el sector immobiliari general representa entre un 20% i un 30% del PIB xinès, assumeix que és "fonamental" que qualsevol impagament es gestioni amb cura, però té clar que els estrangers estan més preocupats per aquest assumpte que els propis xinesos.

ep archivo   enel americas absorbera activos renovables en america central y del sur

El Govern exclou les renovables de les seves mesures per abaratir el preu de la llum

El govern espanyol, a través del Ministeri de Transició Ecològica, ha publicat un aclariment al seu reial decret mitjançant el qual retallarà fins a 2.600 milions d'euros els beneficis obtinguts per les elèctriques. L'Executiu va precisar que l'impacte es traslladarà a les nuclears i a les hidràuliques, però que n'exclourà les energies renovables amb contractes de llarg termini (PPAs) signats, en línia amb el que s'havia anticipat la setmana passada.

L'IBEX tanca amb pujades de l'1,16%, fins als 8.756 punts

IBEX: els títols que més pugen són Solaria (+4,26%) i Acciona (+3,65%)

IBEX: els títols que més cauen són Acerinox (-2,11%) i ArcelorMittal (-1,79%)

Obertura en Wall Street: Dow Jones: +0,39%; S&P 500: +0,52%; Nasdaq: +0,59%