Notícies de Últimes notícies

dudas mercado incertidumbre portada

Els experts avisen: "Entrem en un període potencialment turbulent"

Comença el mes de setembre i els experts avisen que hi ha "molts riscos potencials" que podrien fer que les borses fallessin, més encara després de set mesos de guanys ininterrompudes a Wall Street. La primera jornada del mes ha estat positiva, però potser podria considerar-se 'excessivament bona', especialment en el cas de l'IBEX (+1,64%, 8.991 punts), sobretot quan no hi va haver durant la passada sessió res de nou que justifiqués els ascensos.

ep archivo   empresa merlin properties

Morgan Stanley es 'muda' a Merlin Properties: "Una de les nostres millors idees"

Les nostres millors idees. Així es titula l'informe de Morgan Stanley sobre el real estate europeu. "Revisem el nostre posicionament a tot el sector a la recerca d'oportunitats", argumenta l'entitat nord-americana. I una d'elles és Merlin Properties, a la qual eleven la seva recomanació de neutral a sobreponderar i el preu objectiu des dels 8 fins als 11 euros per acció.

cellnex telefonica2

Cellnex vs. Telefònica: la cara i la creu de les 'telecos'

A finals d'agost JP Morgan publicava el seu informe mensual sobre el sector de les 'telecos' europees i elaborava un llistat de favorites (Cellnex, Bouygues, OTE, ENS, TKA, Liberty Global, Deutsche Telekom i Tele2) en detriment de Telefónica, Telecom Itàlia i British Telecom. No obstant això, BofA sí que vol Cellnex i Telefónica, els que posa a la seva llista de la compra.

cellnex telefonica2

BofA vol Cellnex i Telefónica, que posa a la seva llista de la compra

Bank of America ha publicat un informe centrat en el sector de les telecomunicacions a Europa al qual tant Cellnex com Telefónica surten ben parades. Totes dues es troben a la seva llista de valors preferits (comprar) i els seus analistes han revisat a l'alça el preu objectiu de la primera i han mantingut el de la segona.

Finalment l'IBEX no ha pogut amb la resistència dels 9.000-9.015 punts

L'IBEX tanca amb pujades de l'1,64%, fins als 8.991,5 punts

IBEX: els valors que més pugen són Ferrovial (+3,71%) i PharmaMar (+3,67%)

IBEX: els valors que més cauen són Repsol (-1,96%) i CIE Automotive (-1,15%)

IBEX: els títols que més cauen són ArcelorMittal (-1,55%) i Acerinox (-0,87%)

IBEX: els títols que més pugen són PharmaMar (+4,33%) i Ferrovial (+3,63%)

L'IBEX puja un 1,44%, fins als 8.973 punts

Obertura en Wall Street: Dow Jones: +0,06%; S&P 500: +0,18%; Nasdaq: +0,33%