• Michel Platini tenia plena confianza en que el TAS restauraría todos sus derechos
  • Se congela también su candidatura a la presidencia de la FIFA
Platini 630px

El TAS ha decidit desestimar el recurs de Michel Platini contra la seva suspensió de la FIFA. El dirigent francès va anunciar que acudirà al Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) per recórrer la suspensió de 90 dies, després que la FIFA li rebutgés el primer recurs.

Michel Platini tenia plena confiança que el TAS restauraria tots els seus drets. En un text publicat pels advocats del dirigent francès, es va afirmar que el veredicte de la FIFA "no era cap sorpresa". "Això confirma que la FIFA, a través dels seus òrgans interns, està duent a terme una investigació unilateral, injusta i esbiaixada contra Michel Platini, violant reiteradament el seu dret a defensar-se", va denunciar.

El dirigent francès està suspès per espai de 90 dies des del passat mes d’octubre per part del Comitè Ètic de la FIFA per la investigació que recau sobre ell i per un suposat "pagament deslleial" realitzat pel màxim organisme d’1,8 milions d’euros.

PLATINI NO PODRÀ PRESENTAR-SE A LES ELECCIONS DE LA UEFA

Aquesta sanció, que entra en vigor el 5 de gener, priva el francès de qualsevol activitat dins del futbol, incloses les seves funcions com a president de la UEFA. I congela també la seva candidatura a la presidència de la FIFA, la votació de la qual està programada per al dia 26 de febrer. La Cambra d’enjudiciament de la comissió d’ètica de la FIFA ha de fer públic el seu veredicte abans de Nadal. Els jutges instructors de la FIFA van demanar la seva suspensió per a tota la vida.

contador