ep playstation
PLAYSTATION

Sony ha anunciat nous detalls sobre el casc de realitat virtual de propera generació i ha avançat com serà l'experiència en una demo d'un proper joc de PlayStation.

A l'esdeveniment tecnològic CES de Las Vegas, el director general de Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, ha confirmat que el seu nou maquinari es dirà PlayStation VR2, en substitució del seu predecessor PS VR. Funcionarà amb la consola PlayStation 5 de Sony, que es va llançar a finals del 2020.

PS VR2 vindrà amb una pantalla OLED compatible amb la resolució 4K, així com amb un nou comandament anomenat PS VR2 Sense, segons una publicació al bloc. Es connectarà a la PS5 mitjançant un únic cable.

El sistema també comptarà amb tecnologia de seguiment ocular que afecta la manera com l'usuari interactua amb un joc, i un motor incorporat amb vibracions per crear una retroalimentació a l'auricular.

Encara que Sony no ha revelat l'aspecte dels seus nous auriculars, la companyia ha fet una primera ullada a l'experiència de joc, mostrant el tràiler d'un nou joc anomenat Horizon: Call of the Mountain.

contador