record-historique-disney-explose-le-box-office-en-2016-cinema-studio
93,53$
  • -1,62$
  • -1,70%

Disney va a per Netflix. La companyia del ratolí animat ha presentat aquesta setmana l'ambiciós pla de Disney+, la plataforma de reproducció en continu (streaming) amb la qual aspira a guanyar la guerra de la reproducció en continu (streaming). I arribarà amb un preu molt agressiu: només 12,99 dòlars al mes per un pack que inclou Disney+, Hulu i ESPN+.

Pel mateix preu que un usuari paga el pla Estàndard de Netflix (continguts en HD en dues televisions, telèfon intel·ligent o tauletes al mateix temps), Disney ofereix tres serveis als seus usuaris: el catàleg de Disney+ (incloent les seves pel·lícules i tot el contingut de Star Wars, Marvel, Pixar...), el de Hulu (amb sèries com El conte de la criada) i l'esport d'ESPN+.

La guerra començarà als EUA el pròxim mes de novembre, data del desembarcament de Disney+. Falta per veure com Disney reformula la seva oferta per fer-la competitiva en la resta de països com Espanya. També queda per veure el preu final de Disney+. El canvi de divises el deixarà en uns 12 euros? Això sembla el més probable.

Disney esgota els mesos per a la seva posada de llarg en la reproducció en continu (streaming)... i Netflix segueix pujant els seus preus. Aquest mes de setembre entrarà en vigor l'última ronda de pujades d'entre 1 i 2 euros del seu pla Estàndard i Avançat.

Serà capaç de retenir clients mentre altres plataformes com la pròpia Disney o la també imminent HBO Max debuten al mercat amb preus tan agressius com competitius?

contador