• Amb BBVA epricer es guanyarà temps i transparència, segons el banc
ep la ciudad bbva compuesta por siete edificios que alberga la nueva sede de la entidad bancaria
Joaquin Corchero - Europa Press - Archivo

BBVA s'ha associat amb la fintech FinIQ per crear BBVA epricer, una web per als seus productes estructurats de renda fixa i variable. Amb aquest nou canal, els professionals de la inversió podran estructurar i obtenir un preu per als productes d'inversió de renda fixa i renda variable que proporcionen un major rendiment o una major exposició a la inversió subjacent.

Com ja va succeir amb la renda variable al comptat, els bons i les divises, el mercat de productes estructurats es troba actualment en una fase de digitalització en la qual tant compradors com venedors estan desenvolupant solucions basades en les noves tecnologies disponibles per a la fixació de preus. Aquesta nova solució web “permetrà als seus usuaris obtenir preus per als seus derivats estructurats en qüestió de minuts, o fins i tot segons, enlloc de dies com fins ara”.

En aquest sentit, BBVA epricer està dirigit a inversors professionals i institucionals que busquen estructurar i cotitzar digitalment idees d'inversió estructurada a mida, ja sigui individualment o en bloc, a través d'Internet. En la seva versió inicial, la solució web permetrà als inversors estructurar els principals productes estructurats de renda variable (per exemple, autocancel·lables, convertibles inversos i estructures de participació), així com productes estructurats de renda fixa, tot això a través d'una interfície web que també permetrà guardar les preferències dels usuaris i sol·licitar la documentació de prenegociació indicada.

Els avantatges de la digitalització dels productes estructurats són dobles: “permeten a la indústria, d'una banda, augmentar els nivells de servei i millorar els temps de resposta i, per un altre, aporten més claredat i transparència al mercat a través de l'estandardització de processos i dades”, apunten des de BBVA.

Noticias relacionadas

contador