iphone se 2020

Apple vol deixar de ser un luxe. Els de Cupertino s'han llançat al mercat low cost anunciant el seu iPhone més econòmic fins avui: l'ES 2020. Es tracta d'una actualització del seu model SE de 2016, al qual ha afegit, entre altres al·licients, el xip A13 Bionic de l'iPhone 11. Es pot reservar des d'aquest divendres 17 d'abril i surt a la venda el divendres 24 d'abril en tres colors diferents: blanc, negre i vermell.

  • 227,52$
  • 0,51%

L'iPhone ES presenta un disseny de vidre i alumini de qualitat aeroespacial, amb la part frontal en negre. La part posterior, amb acabat de vidre, ha estat fabricada amb un procés de tint en set capes per a "aconseguir una tonalitat i una opacitat precises", com informa el comunicat de la companyia. És resistent a la pols i a l'aigua (fins a 1 metre de profunditat durant 30 minuts, segons la qualificació IP67.

Aquest dispositiu usa una pantalla Retina HD de 4,7 polzades amb tecnologia True Tone, que ajusta el balanç de blancs segons la llum ambiental. És compatible amb la reproducció en Dolby Vision i HDR10, i utilitza la resposta hàptica per a les Accions Ràpides, com reproduir Live Photos, previsualizar missatges o reorganitzar les apps.

L'iPhone ES també incorpora el botó d'inici icònic de l'iPhone, on s'allotja un sensor i un anell dactilar protegit per cristall de safir, compatible amb Touch ID. Aquesta característica de seguretat, com detalla la companyia, permet emplenar contrasenyes amb Clauer d'iCloud, iniciar sessió en apps, autoritzar les compres de l'App Store i realitzar transaccions amb Apple Pay.

QUÈ DIUEN ELS ANALISTES?

Els primers a pronunciar-se han estat els de London Capital Group. Per a ells, "és lògic intentar captar clients que tenen previst gastar menys en un mòbil però que gastaran potencialment més en aplicacions i serveis una vegada entrin en l'ecosistema d'Apple". D'altra banda, "el risc rau en el fet que aquest model més barat podria canibalitzar part de les vendes dels seus altres mòbils".

Noticias relacionadas

contador