san patricio eeuu
PIXABAY

El coronavirus continua obligant a la cancel·lació i l'ajornament d'esdeveniments multitudinaris entre els països més afectats. És el cas dels EUA que, després d'anunciar el veto a vols europeus des del divendres i durant els 30 dies següents, veu com Nova York posposa la desfilada de Sant Patrici fins a nou avís. I es tracta de la primera vegada que ho fa en 258 anys d'història.

La desfilada que tenia previst celebrar-se el 17 de març en honor a l'herència irlandesa de la ciutat, haurà de celebrar-se en un altre moment, a mesura que els EUA continuen abaixant la persiana per protegir-se i així evitar que es continuï propagant el virus.

Nova York es converteix així en darrera ciutat entre les que celebren aquesta desfilada a cancel·lar-lo. Abans ja ho van fer Chicago, Boston i la capital d'Irlanda, Dublín. La decisió es fa pública després que la ciutat reconegui que és incapaç d'organitzar un esdeveniment tan gran a l'aire lliure.

Sant Patrici s'uneix així al recent ajornament de la NBA, la lliga estatunidenca de bàsquet, que ha tancat portes temporalment després de conèixer-se el positiu d'un jugador dels Utah Jazz al test del coronavirus.

Es tracta del francès Gobert que, al seu torn, ha obligat a posar en quarantena les plantilles dels equips que han disputat partits contra ell durant els últims 10 dies, com ara els Detroit Pistons i els Cleveland Cavaliers.

Noticias relacionadas

contador