cbrusia vacuna 2309

El ministre de Sanitat rus, Mijail Murashko, ha anunciat que el vaccí rus contra el coronavirus començarà a ser administrat aquesta setmana als primers voluntaris en el marc de la tercera fase d'assajos clínics després del seu registre. L'Oficina Nacional de Protecció al Consumidor de Rússia (Rospotrebnadzor) ha informat que les proves clíniques del vaccí rus que dur a terme el centre de virologia i biotecnologies Vector es completaran el 30 de setembre.

Així, Rússia ha posat en circulació el primer lot del vaccí contra la COVID-19 desenvolupada al país, batejada 'Sputnik V', després d'haver completat les proves de qualitat requerides. "El primer lot del vaccí 'Sputnik V' va passar les proves de qualitat necessàries dels laboratoris del Servei Federal de Vigilància del Sector de Salut i va ser posat en circulació pública", ha assenyalat el Ministeri de Salut rus en un comunicat, recollit per l'agència de notícies Sputnik.

Les autoritats russes van registrar oficialment l'11 d'agost el seu primera vaccí contra la COVID-19, desenvolupat pel Centre d'Epidemiologia i Microbiologia Gamaleya. El vaccí 'Sputnik V' genera immunitat durant un període que pot arribar a dos anys.

contador