ep el ministro de sanidad salvador illa a su llegada a la penultima sesion plenaria en el congreso
EUROPA PRESS/J. Hellín. POOL - Europa Press

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha anunciat que ha demanat la convocatòria, aquesta tarda, del grup Covid-19 amb la Comunitat de Madrid per analitzar el rebuig del Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM) a les mesures que des del divendres 2 d'octubre restringeixen la mobilitat en deu municipis de la regió.

Així ho ha dit Illa en una compareixença en la Comissió de Sanitat del Congrés poc després que es conegués la decisió del TSJM.

Durant la seva intervenció, Illa ha assegurat que "adoptarem les decisions jurídiques que millor protegeixin la salut", "el pla A, el pla B i el pla C és protegir la salut pública. La situació epidemiològica de la pandèmia continua sent preocupant".

De moment, l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, ha demanat als ciutadans que "limitin tots aquells desplaçaments que no siguin estrictament necessaris", fins i tot havent-hi "un pont per davant", per a continuar "vencent la corba" perquè, ha subratllat, "com menys mobilitat hi hagi, millor".

Noticias relacionadas

contador