illasalvadorcb1

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, té un missatge per als negacionistes: "La Ciència ja ha parlat, aquest és un virus perillós al qual cal tenir respecte". Són algunes de les seves paraules durant una entrevista concedida a Telecinco aquest dilluns.

Illa va aprofitar per recordar que hem de seguir les recomanacions sanitàries perquè "el virus és aquí i cal aprendre a conviure-hi".

En aquest sentit, el ministre de Sanitat va avaluar les últimes dades recollides pel departament que dirigeix i va assegurar que els últims contagis "no tenen res a veure amb els que teníem al març i abril". A més, Illa va adduir que les xifres s'estan devent a "una multiplicitat de factors".

El ministre va afegir a continuació que tot i l'increment de casos que s'han anat registrant aquestes últimes setmanes, aquest repunt "no s'està traduint en una pressió desmesurada de les hospitalitzacions", com al pic de la pandèmia.

Finalment, Illa es va referir a la tornada a l'escola segura citant "el que ens diuen els experts i les recomanacions internacionals", segons les quals es permet "l'obertura dels centres en les condicions de salut pública adequades".

Noticias relacionadas

contador