chomage-usa-coronavirus

Gerro d'aigua freda per a les esperances nord-americanes. Segons un recent estudi publicat per la Harvard School of Public Health, les mesures de distanciament social han de romandre en peus fins a 2022 al país. Almenys, de manera "intermitent".

"El distanciament social intermitent pot ser necessari fins al 2022, fins que no es disposi d'un tractament amb vaccí", asseveren els investigadors del centre.

L'entitat cita com a exemples Singapur i Corea del Sud. En aquests casos, els investigadors suggereixen que gràcies al distanciament es va poder reduir el pes que van suportar els seus respectius sistemes sanitaris i va derivar en un confinament més sostenible.

Els investigadors de Harvard reconeixen que un distanciament prolongat tindrà, amb certesa, un profund impacte negatiu a escala econòmica, social i educacional.

Des de la pròpia OMS, al seu torn, no abaixen la guàrdia, i adverteixen que els casos de contagis encara no han arribat al pic. Cal recordar que més de dos milions de persones pateixen actualment la malaltia. D'aquestes, més de 124.000 han mort a causa de la pandèmia.

Noticias relacionadas

contador