une-prime-covid-pour-les-aides-a-domicile-d-ici-noel-annonce-macron

Els positius per coronavirus es continuen disparant entre les potències europees. Ara és França el país que registra el seu nombre més alt de contagis diaris des d'abans de sotmetre's a gairebé dos mesos de confinament fins a començaments de maig.

França ha registrat concretament 3.776 contagis per coronavirus aquestes últimes 24 hores, segons dades publicades pel Govern francès aquest dimecres.

Els francesos se sumen així a Espanya, Alemanya i els Països Baixos, on els positius s'han disparat darrerament, encara que el nombre de morts segueix per sota del pic que es va marcar en plena pandèmia, entre els mesos de març i abril.

França ha reaccionat intensificant la duresa de les restriccions per aturar els rebrots al país amb mesures com l'obligació de portar màscara a ciutats que concentren un gran nombre de gent, com ara París i Marsella. A d'altres com Tolosa serà obligatori l'ús de màscara per circular per la ciutat des del 21 d'agost, convertint-se en la primera ciutat francesa a imposar una llei tan fèrria.

Noticias relacionadas

contador