ep el director del centro de coordinacion de alertas y emergencias sanitarias fernando simon durante
Moncloa

Espanya ha registrat el seu segon dia consecutiu sense morts a causa del coronavirus, segons les dades publicades pel Ministeri de Sanitat aquest dimarts.

Els últims set dies, el Ministeri dirigit per Salvador Illa només ha reportat 34 morts. Al seu torn, els contagis durant les últimes 24 hores han pujat de 71 el dilluns a 137 dimarts.

En total, la pandèmia ha deixat ja 27.127 morts i 239.932 contagis al nostre país. Cal recordar que la desescalada segueix el seu curs i el 70% del territori espanyol ja es troba en fase 2.

Madrid registra el 53% dels infectats totals, 73 persones. Sanitat ja ha avisat que està duent a terme revisions de l'històric de morts i contagis perquè els balanços siguin més precisos i expressin millor l'evolució de la crisi al nostre país.

Vuit comunitats han aconseguit passar l'última setmana sense registrar cap mort: Cantàbria, Illes Balears, Ceuta, Melilla, Madrid, Múrcia, Navarra i Castella-la Manxa. De la resta, la que més morts ha registrat és Catalunya (9). La segueixen Castella i Lleó amb sis i Extremadura, amb cinc.

Noticias relacionadas

contador