ep un sanitario administra una dosis de la vacuna de pfizer a un hombre en el wizink center
Alejandro Martínez Vélez - Europa Press

Els Estats Units insten tots els més grans de 12 anys que es vacunin de la dosi de reforç contra la Covid-19 tan aviat com puguin fer-ho per ajudar a combatre la variant òmicron.

Els Centres per al Control i la Prevenció de Malalties (CDC) van aprovar aquest dimecres una vacuna addicional de Pfizer per als adolescents més joves (de 12 a 15 anys) i van reforçar la seva recomanació que els joves de 16 i 17 anys també la rebin.

"És fonamental que protegim els nostres nens i adolescents de la infecció per Covid-19 i de les complicacions derivades de la malaltia greu", va declarar la Dra. Rochelle Walensky, directora dels CDC, en un comunicat.

"Aquesta dosi de reforç proporcionarà una protecció òptima contra el Covid i la variant òmicron. Animo tots els pares que mantinguin els seus fills al dia amb les recomanacions de la vacuna de la Covid dels CDC", ha afegit.

La vacuna fabricada per Pfizer i el seu soci BioNTech és l'única opció per als nens dels Estats Units de qualsevol edat. Els CDC afirmen que uns 13,5 milions de nens d'entre 12 i 17 anys -una mica més de la meitat d'aquest grup d'edat- han rebut dues vacunes de Pfizer. Els reforços es van obrir als de 16 i 17 anys al mes passat.

Noticias relacionadas

contador