coronavirus-plusieurs-salaries-d-amazon-ont-fait-valoir-leur-droit-de-retrait

Amazon està sota la lupa. El colós del comerç electrònic ha estat acusat d'inflar els preus de productes de primera necessitat, com ara els guants d'un sol ús i els gels desinfectants, amb la pandèmia pel mig. Almenys, segons Public Citizen, un dels organismes de defensa del consumidor.

  • 191,16$
  • -0,71%

El grup, amb seu a Washington, ha analitzat diversos productes oferts per Amazon i, segons el seu informe, la multinacional ha aprofitat la crisi del coronavirus per cobrar fins a un 1.000% més per alguns dels seus béns.

"Amazon ha enganyat al públic, les forces de l'ordre i polítics sobre l'increment dels seus preus durant la pandèmia", assegura l'organisme. En declaracions a CBC News, els de Jeff Bezos han desmentit rotundament les acusacions postulant-se a favor d'una llei que prohibeixi aquest tipus de pràctiques.

"No hi ha lloc per a inflar els preus a Amazon, i això inclou els productes oferts directament per nosaltres", afirma el grup. "Els nostres sistemes estan dissenyats per a oferir al client el millor preu online en aquest moment i, si veiem un error, treballem per solucionar-lo", afegeix.

Noticias relacionadas

contador