ep la canciller alemana angela merkel 20200730142603
Wolfgang Kumm/dpa

Alemanya ha registrat la xifra més alta de nous casos de coronavirus en gairebé quatre mesos, amb la taxa d'infecció per sobre del llindar clau d'1,0.

Durant les darreres 24 hores -fins al matí d'aquest dimarts- hi ha hagut 1.693 noves infeccions, la xifra més alta des del 25 d'abril, que incrementa el total a 226.700, segons dades de la Universitat Johns Hopkins. La xifra de casos diaris va arribar gairebé 7.000 en el pic de la pandèmia a la fi de març i principis d'abril.

Els països de tota Europa tornen a imposar restriccions a la vida pública en un esforç per evitar que les festes d'estiu i els viatges propaguin el virus. A Alemanya s'han produït diversos brots aquestes últimes setmanes en entorns com ara esdeveniments familiars nombrosos i activitats d'oci, així com en instal·lacions educatives i professionals, informa Bloomberg.

La cancellera alemanya, Angela Merkel, va dir en una reunió del seu partit CDU a Berlín aquest dilluns que l'augment de les infeccions és una preocupació, però que ara mateix és control·lable, i que actualment no hi ha marge per afluixar les restriccions.

Noticias relacionadas

contador