ep junta de accionistas de vocento 2021
VOCENTO

Vocento va guanyar 3,5 milions d'euros al primer trimestre del 2022 enfront de les pèrdues de 4,9 milions del mateix període de fa un any. Els ingressos de la companyia de mitjans van caure un 2,6%, fins als 76,33 milions des dels 78,39 milions del 2021.

  • 0,71€
  • 0,00%

La publicitat de Vocento va créixer un 5,8% al primer trimestre, impulsada pel bon comportament de la publicitat local (+20,7%), la qual suposa el 57% sobre la publicitat total. La publicitat nacional es va veure afectada per la incertesa al cicle econòmic i la demanda de Brand Safety d'anunciants, ha explicat la companyia.

La publicitat offline va registrar taxes de creixement de l'11%, mentre que el format en línia va augmentar un 4% durant el trimestre.

L'EBITDA va caure fins als 73.000 euros des dels 3,03 milions, un 97,6% menys, impactat pel perímetre i més costos.

La posició financera neta al primer trimestre es va situar als 4,04 milions enfront dels -1,7 milions del tancament del 2021.

La generació de caixa ordinària va quedar en 4,36 milions enfront dels 7,11 milions del primer trimestre de l'any passat.

PRIMERS PASSOS DEL PROJECTE ESPORTIU 'RELEVO'

Vocento ha explicat que el seu nou digital esportiu 'Relevo' està fent els seus primers passos. El projecte suposa l'entrada a "un mercat atractiu on hi ha un potencial de creixement d'ingressos publicitaris amb anunciants propis, audiències joves, i la possibilitat de generar noves línies de negoci", ha detallat.

"'Relevo' ofereix l'oportunitat a Vocento d'obtenir nous segments, narratives, formatius i coneixement de xarxes socials", ha assenyalat.

Es tracta d'un format 100% digital, enfocat a les xarxes socials amb gran importància del contingut audiovisual, sense contingut generalista, ni pescaclics.

"El contingut s'enfoca en els interessos i els gustos de la generació Zeta, en els usuaris descontents amb el format dels mitjans actuals, i en el públic femení", afegeix.

Noticias relacionadas

contador