dl ubs offices park avenue
Urbanrenewal - https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/deed.en

El banc suís UBS ha presentat un benefici net de 1.733 milions de dòlars al tercer trimestre, un 24% menys que durant el mateix període de l'any passat. Tot i que la xifra s'ha situat lleugerament per sobre dels 1.640 milions que esperava el consens.

  • 25,36Fr.
  • -1,13%

"Tenim un fort impuls dels nostres clients en uns mercats desafiadors", ha destacat l'entitat després de publicar els números, que inclouen una caiguda del 19% en el benefici abans d'impostos, fins als 2.323 milions de dòlars, "en comparació amb un trimestre particularment fort de l'any anterior”.

La ràtio cost/ingrés va ser del 71,8%. Els ingressos totals van disminuir un 10%, fins als 9.115 milions de dòlars, mentre que les despeses operatives van disminuir un 6%, fins als 5.916 milions.

La rendibilitat sobre la ràtio de capital CET1 va ser del 15,5%. El banc va recomprar 1.000 milions de dòlars en accions sl tercer trimestre. "La nostra exposició a l'augment de les taxes d'interès a tot el món i els controls de despeses van contribuir al sòlid exercici del trimestre", ha destacat l'entitat, que s'ha mostrat "ben posicionada per enfrontar els desafiaments de l'entorn macroeconòmic actual".

El seu conseller delegat, Ralph Hamers, ha comentat que "l'entorn macroeconòmic i geopolític s'ha tornat cada cop més complex. Els clients segueixen preocupats per la inflació persistentment alta, els preus elevats de l'energia, la guerra a Ucraïna i els efectes residuals de la pandèmia. A Suïssa, molts dels nostres clients minoristes i de petites empreses també es veuran afectats per les interrupcions a la resta d'Europa, i estem enfocats a recolzar-los durant la crisi energètica”.

Noticias relacionadas

contador