ep filed - 23 april 2019 berlin a person holds a phone displaying the logo of the twitter social
Monika Skolimowska/zb/dpa - Archivo

Twitter ha passat pel confessionari al tancament del mercat nord-americà i ha presentat uns ingressos rècord. La xarxa social ha guanyat al quart trimestre 1.290 milions de dòlars, un 28% més que durant el mateixos període de l'any anterior. Pel que fa al còmput de l'any, els ingressos pugen fins als 3.720 milions, un 7% més.

  • 53,70$
  • 0,66%

El balanç de 2020 és molt bo per a la companyia. "2020 va ser un any extraordinari per a Twitter. Estem més orgullosos que mai deixem servir a la conversa pública, especialment en aquests temps sense precedents", ha assegurat Jack Dorsey, CEO de Twitter, en un comunicat.

Els ingressos presentats aquest dimarts "reflecteixen un acompliment millor del que s'esperava en tots els principals productes i geografies" en paraules de Ned Segal, director financer de Twitter.

Els bons resultats presentats estan sent molt celebrats al parquet, tant que les seves accions es disparen més d'un 18% a aquestes hores de dimecres i registren nous màxims històrics.

La dada que ha decebut el mercat és el nombre d'usuaris. Ha declarat 192 milions d'usuaris actius diaris monetitzables enfront dels 193,5 milions que esperava el consens d'analistes.

A més, ha llançat una advertència. La companyia espera un creixement de la plantilla superior al 20% durant el 2021, tot i el positiu de la notícia, això suposarà un augment de les despeses generals de més del 25%.

Noticias relacionadas

contador