ep el presidente de tecnicas reunidas juan llado
EUROPA PRESS

Técnicas Reunidas ha aconseguit un benefici net de 41,2 milions d'euros de gener a setembre, enfront de les pèrdues de 47,2 milions recollides durant el mateix període de l'any anterior.

  • 11,65€
  • 2,92%

Així ho ha comunicat la companyia aquest dimecres en una nota remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), en què detalla que durant els nou primers mesos els ingressos han pujat fins als 3.246 milions d'euros, un 15% més que les vendes aconseguides fins al setembre l'any precedent (2.810 milions).

Això, diu, "mostra la forta recuperació de les operacions". Per part seva, l'EBIT dels nou primers mesos s'ha situat als 119,8 milions d'euros, cosa que representa un marge del 3,7%.

Juan Lladó, president executiu de Técnicas Reunidas, ha assenyalat que la companyia segueix, trimestre rere trimestre, "consolidant importants èxits". I és que des de finals del segon trimestre ha estat "especialment significatiu" el fet que els esforços comercials "s'han materialitzat en més de 4.000 milions d'euros de noves adjudicacions, xifra que suposa un nivell acumulat de més de 6.000 milions d'euros aquest any".

Segons el directiu, "el supercicle d'inversió definitivament és viu i les oportunitats de creixement per a Técnicas Reunidas segueixen ampliant-se". Tot i que al grup segueixen sent "selectius" amb la seva estratègia comercial. "Hem aconseguit projectes que s'ajusten plenament als nostres requisits estratègics: són els treballs adequats, amb els clients adequats i amb els socis adequats; molt centrats en rendibilitat i mitigació de riscos".

Lladó també ha parlat de la implantació de tecnologies de baixes emissions: "Acabem d'iniciar a la indústria siderúrgica el major projecte de descarbonització signat fins avui a Europa. Això situa Técnicas Reunidas com una enginyeria de categoria mundial al sector de la transició energètica". I "una altra fita important assolida ha estat l'acord estratègic signat amb Sinopec", una aliança que "reforçarà la capacitat de licitació i execució" del grup per a futurs projectes a tot el món, "gràcies a l'excel·lent experiència de Sinopec al sector" .

Finalment, sobre els progressos en les operacions, el directiu ha destacat que "estem consolidant uns ingressos trimestrals superiors a mil milions dʻeuros, alhora que millorem constantment els nostres marges operatius. Ja hem assolit un marge del 4% i seguim reforçant el nostre balanç" ".

"En resum, Técnicas Reunidas està fent els seus deures", ha remarcat.

Durant aquesta presentació de resultats, la companyia ha aprofitat per actualitzar la guia per al 2023, de manera que ara la previsió és que "les adjudicacions superaran els 6.000 milions d'euros", que "les vendes se situaran per sobre dels 4.000 milions d'euros" i que "el marge EBIT del segon semestre del 2023 arribarà a un nivell del 4% o superior".

Noticias relacionadas

contador