un logo target sur des caddies dans un magasin target a manhattan new york

Les accions de Target es disparen abans de l'obertura del mercat després que el gegant minorista hagi presentat uns resultats millors del que s'esperava.

Durant el segon trimestre fiscal, la companyia ha registrat una facturació de 25.500 milions de dòlars, xifra que suposa un 2,7% més que durant el mateix període de l'any passat, superant les expectatives de 25.200 milions. A més, el creixement destaca enfront de la caiguda del 4% en les vendes el primer trimestre.

"Ens vam comprometre a tornar al creixement al segon trimestre i l'equip va complir, alhora que va expandir els marges operatius i va augmentar els guanys per acció en més del 40% en comparació ambl'any passat", ha assenyalat en un comunicat el director executiu de Target, Brian Cornell.

Els guanys ajustats per acció van augmentar un 42%, fins als 2,57 dòlars, per sobre de les projeccions de 2,18 dòlars. El benefici operatiu va créixer gairebé un 37% respecte de l'any passat, fins als 1.600 milions de dòlars.

Pel "fort exercici dels guanys a la primera meitat de l'any", la companyia de comerç minorista ha decidit elevar la seva previsió de guanys per acció per a tot l'any, fins a un rang d'entre 9 i 9,9 dòlars, enfront de la previsió anterior d'entre 8,6 i 9,6 dòlars.

Tot i això, les projeccions de vendes es mantenen pràcticament sense canvis, amb l'estimació d'un creixement d'entre el 0% i el 2%.

contador