Solarpack ha guanyat 300.000 euros de gener a març, xifra sensiblement inferior a la registrada per la companyia durant el mateix període de l'any anterior, quan el seu benefici net es va situar als 6,5 milions d'euros.
- 26,45€
- 0,00%
El grup reconeix que el 2020 es van veure "marges de desenvolupament i construcció per sobre de les guies donades al mercat", cosa que explica aquest resultat tan excepcional.
Solarpack afegeix al seu fet rellevant enviat a la CNMV que ha registrat un EBITDA de 12,2 milions de gener a març, respecte als 18,9 milions que es va apuntar durant el mateix període de l'any anterior. A més, els seus ingressos operatius han caigut des dels 35 milions fins als 28,4.
La companyia destaca també al seu comunicat una cartera de projectes en desenvolupament que creix des dels 8,1 GW fins als 8,7 GW, i preveu participar durant el 2021 amb 3,6GW en licitacions i iniciatives comercials per vendre energia i projectes en diversos mercats.
Finalment, Solarpack reconeix que aquest marge de desenvolupament i construcció a la part inferior de la franja de guies donada al mercat es deu, entre d'altres, "als majors costos vists en alguns dels projectes per a tercers a Xile, afectats per retards derivats del confinament i de les disrupcions als mercats logístics, compensat parcialment per sòlids marges en el projecte de Malàisia".
L'analista de Renda 4, Luis Padró, reconeix que "es confirma el feble trimestre per l'activitat de desenvolupament i construcció", però malgrat tot reitera el consell de sobreponderar la cotitzada, i un preu objectiu de 24 euros per acció.