ep archivo   societe generale
EUROPA PRESS - ARCHIVO

Société Générale ha guanyat 1.600 milions d'euros al tercer trimestre de l'any, gairebé el doble de fa un any, quan va obtenir 862 milions d'euros, superant la previsió mitjana de 952 milions d'euros en una enquesta d'analistes compilada per Refinitiv, segons ha informat el tercer banc més gran de França.

  • 22,92€
  • 0,15%

De juliol a setembre, els resultats han estat millors del que s'esperava, gràcies a l'augment dels ingressos al seu negoci de banca corporativa i d'inversió i a la reducció de les provisions per a préstecs dubtosos relacionats amb la pandèmia.

L'entitat també va elevar les seves perspectives de provisions per al 2021. Ara espera que el cost del risc -que reflecteix el nivell de provisions contra els préstecs dubtosos- no superi els 20 punts bàsics aquest any, davant d'una previsió anterior d'un cost del risc d'entre 20 i 25 punts bàsics.

SocGen va dir en un comunicat que llançaria un programa de recompra d'accions d'uns 470 milions d'euros.

El director financer William Kadouch-Chassaing deixarà el banc a finals d'aquest mes i serà substituït per l'actual subdirectora financera Claire Dumas a partir de l'1 de desembre, segons va confirmar l'entitat en un altre comunicat.

Noticias relacionadas

contador