spiegel snapchat

Snap es dispara més d'un 60% al mercat after hours després de publicar ahir a la nit els seus resultats, amb el primer benefici trimestral de la seva història i superant les previsions dels analistes al quart trimestre en benefici, ingressos i creixement d'usuaris. Cal destacar que la companyia va tancar dijous amb fortes caigudes del 23% durant una jornada molt negativa per al sector tecnològic durant la qual el Nasdaq va cedir un 3,74% enmig de la decepció dels resultats de Meta.

  • 10,75$
  • 0,09%

Els ingressos de l'empresa es van incrementar un 42% al quart trimestre, fins als 1.300 milions de dòlars, mentre que el benefici va pujar fins als 23 milions de dòlars. L'EBITDA ajustat va millorar un 97%, fins als 327 milions, mentre que el flux de caixa operatiu va ser de 186 milions enfront dels -53 milions d'un any abans. El free cash flow va pujar fins als 161 milions al quart trimestre enfront dels -69 milions de fa un any.

Els ingressos mitjans per usuari van ser de 4,06 dòlars, en comparació dels 3,79 dòlars.

En el conjunt del 2021, els ingressos van pujar un 64% (4.100 milions de dòlars) i les pèrdues netes van millorar un 48%, fins als 488 milions.

"2021 va ser un any emocionant per a Snap i vam aconseguir un progrés significatiu en el creixement del nostre negoci i en el servei a la nostra comunitat global", va dir Evan Spiegel, CEO de la companyia, al comunicat de resultats. "La fortalesa del nostre negoci principal ens ha permès accelerar les nostres inversions en realitat augmentada, transformant la manera com la comunitat de Snapchat experimenta el món a través de la nostra càmera", ha afegit.

contador