ep archivo   edificio de six group en zurich
SIX GROUP - Archivo

SIX ha anunciat aquest divendres que el seu benefici net del primer semestre es va contreure un 13,3%, fins als 105,1 milions de francs suïssos.

L'operador de les borses suïssa i espanyola va obtenir uns ingressos operatius de 771,1 milions de francs suïssos a la primera part de l'any, xifra que suposa un increment del 2,6% enfront del mateix període de fa un any.

El resultat operatiu abans d'interessos, impostos i amortitzacions (EBITDA) va assolir els 225,6 milions de francs suïssos, amb una millora del 5,6%. Per part seva, el resultat no operatiu va disminuir respecte al primer semestre de l'any previ a causa de determinats efectes positius aïllats de l'exercici anterior, ha indicat la companyia.

El resultat abans d'interessos i impostos (EBIT) es va reduir un 17,4%, fins als 133,3 milions de francs suïssos.

L'empresa destaca que a la primera meitat de l'any l'entorn de mercat ha estat difícil, marcat per la inflació i les pujades dels tipus d'interès, alhora que ha reiterat objectius.

"Gràcies a l'augment del nostre resultat d'explotació semestral, mantenim el rumb correcte de cara a la consecució del nostre objectiu anual a mitjà termini d'incrementar el volum de vendes en un 4%. Una vegada més, el nostre model de negoci ben diversificat ha tornat a donar prova de la seva eficàcia. També en temps difícils seguim assegurant l'accés als agents de mercat els nostres serveis i innovacions", ha declarat el seu CEO, Jos Dijsselhof.

contador