ep stand de samsung en el mobile world congress mwc 2023
David Zorrakino - Europa Press

Samsung Electronics va registrar al tercer trimestre un benefici net de 5.800 milions de wones, xifra que suposa un 37,7% menys que durant el mateix període de l'any passat, a causa de la feble demanda de semiconductors. Tot i això, en comparació amb el segon trimestre, l'import representa un augment de més del 239% des dels 1.700 milions d'aleshores.

En concret, la divisió de producció de semiconductors va facturar 16.400 milions de wones, un 29% menys en termes interanuals, però un 12% més intertrimestral. La companyia ha assegurat que la demanda de semiconductors ja ha començat a mostrar signes de recuperació.

La divisió de telefonia mòbil va facturar 44.200 milions de wones, un 7% menys que l'any passat, però un 9% més que als tres mesos anteriors.

En general, els ingressos del tercer trimestre de Samsung van caure un 12,2%, fins als 2.430 milions de wones.

Pel que fa a les previsions, Samsung considera que, si bé "és probable que persisteixin les incerteses macroeconòmiques" el 2024, espera que les condicions del mercat de memòries es recuperin. "De cara al 2024, la demanda de PC i mòbils probablement es beneficiarà de l'arribada d'alguns cicles de substitució dels productes venuts durant la fase inicial de la pandèmia", ha afegit.

Noticias relacionadas

contador