astrazeneca soumet a l ue une demande pour une usine de vaccins aux pays bas 20210411183427

AstraZeneca cau un 4% aquest divendres després de publicar els resultats. En aquests, s'aprecia un increment del 50% dels seus ingressos respecte al 2020. A més, el grup manté sense canvis les seves previsions pel que fa a l'any.

  • 117,20£
  • 1,33%

Sense comptar amb el seu preparat contra la Covid-19 desenvolupat juntament amb la Universitat d'Oxford, que ha contribuït amb 2.200 milions de dòlars al balanç, la facturació ha crescut un 34%, fins als 8.816 milions de dòlars.

Tot gràcies a la compra de la farmacèutica Alexion, que ha permès redoblar la seva aposta pels fàrmacs oncològics i el tractament de malalties rares.

En aquest sentit, el conseller delegat d'AstraZeneca, Pascal Soriot, ha tret pit pel "lideratge científic" demostrat per la companyia que dirigeix ​​i el "fort creixement dels ingressos" que ha registrat alhora que treballa en "teràpies transformadores" gràcies a la incorporació d'Alexion.

Henrietta Hirst, analista d'Hydra Strategy, destaca que les pèrdues registrades pel grup, per sota, a més, de les previsions dels experts, han estat un mal necessari per emprendre les "necessàries inversions".

Noticias relacionadas

contador