ep philips permite a hospitales y medicos controlar y monitorizar remotamente a los pacientes con
PHILIPS - Archivo

Philips (+4%) ha guanyat un 76% menys el primer trimestre de l'any. L'holandesa ha aprofitat l'ocasió per anunciar que la prima dels seus directius es pagarà enguany amb accions de la pròpia companyia, per intentar mitigar l'impacte del coronavirus sobre els seus comptes.

  • 21,16€
  • 2,52%

Concretament, el benefici net de Philips s'ha desplomat a 31 de març des dels 162 milions d'euros de 2019 als 39 milions d'enguany.

Els ingressos procedents d'operacions continuades (una mètrica especialment rellevant per a Philips) han caigut des dels 171 milions als 42 milions. Al seu torn, les provisions que ha efectuat l'holandesa sumen 36 milions d'euros.

Les seves vendes, d'altra banda, han caigut des dels 4.160 milions als 4.150 milions d'euros. Les comparables, d'altra banda, han caigut un 2%. Philips espera que les seves xifres a totes les regions es vegin afectades i només anticipa un modest rebot del seu benefici per a la segona meitat de l'any.

L'holandesa espera també una lleu millora del creixement de les seves vendes comparables i dels marges del seu Ebitda ajustat per a enguany encara que, tenint en compte la situació actual, no s'atreveix a fer previsions.

Noticias relacionadas

contador