dl pepsico pepsi cola soft drinks snack foods manufacturer delivery lorry truck pd
Sharecast / public domain image

PepsiCo ha sorprès amb els resultats del tercer trimestre fiscal, que finalitza el 3 de setembre. La companyia ha presentat unes xifres de benefici i ingressos per sobre del que esperava el consens i, a més, ha elevat les seves projeccions per a l'any, ja que l'augment dels preus l'ha ajudat a compensar una certa feblesa del volum. Els títols de la companyia pugen més d'un 2% a Wall Street.

  • 163,79$
  • 0,73%

En concret, el benefici del gegant de begudes i aperitius ha assolit els 2.700 milions de dòlars durant el període, o 1,95 dòlars per acció, enfront dels 2.220 milions, o 1,60 dòlars per acció, collits durant el mateix període del any anterior. Excloent-ne els elements no recurrents, el benefici per acció del període ha estat d'1,97 dòlars, taxa que se situa per sobre de les projeccions del consens de FactSet, que auguraven guanys d'1,84 dòlars per acció.

Pel que fa als ingressos, van créixer un 8,8% al tercer trimestre de l'any, fins als 21.970 milions de dòlars, molt per sobre del que esperava el consens de FactSet, que augurava vendes per valor de 20.840 milions de dòlars.

Aquest és el quinzè trimestre consecutiu durant el qual PepsiCo supera les expectatives de beneficis i el vintè trimestre consecutiu durant el qual se superen les previsions d'ingressos, segons les dades de FactSet de les quals es fa ressò Marketwatch.

De cara al futur, l'empresa ha elevat les previsions de benefici per acció per a tot l'any fins als 6,73 dòlars, des d'aproximadament 6,63 dòlars anteriors. El consens de FactSet estima un BPA de 6,69 dòlars per al 2022.

L'empresa, a més, ha reafirmat el pla de tornar 7.700 milions de dòlars als accionistes aquest any, incloent-hi 6.200 milions de dòlars mitjançant el pagament de dividends i 1.500 milions de dòlars mitjançant la recompra d'accions.

Noticias relacionadas

contador