ep archivo   recurso de oryzon genomics
ORYZON GENOMICS - Archivo

Oryzon Genomics ha presentat aquest divendres els resultats del primer semestre de l'any, període que ha tancat amb pèrdues d'1,3 milions d'euros, enfront de les pèrdues d'1 milió registrades al mateix període de l'any anterior. Tot i això, la companyia defensa que el resultats és "acord amb l'especificitat del model de negoci de la biotecnologia, en la fase de desenvolupament en què es troba la societat, amb un període de maduració dels seus productes a llarg termini, i sense recurrències des de la perspectiva d'ingressos”.

  • 1,85€
  • -1,70%

A la nota, la biotecnològica explica que els ingressos relatius a treballs realitzats per al propi immobilitzat al tancament del primer semestre del 2022 han ascendit fins als 7,2 milions.

També apunta que durant el període ha realitzat inversions en R+D de 7,8 milions, de les quals 7,2 milions corresponen a desenvolupament i 0,6 milions a investigació, que representen 1,7 milions d'euros més que les realitzades als primers sis mesos del 2021, o una variació del +28%.

A més, detalla que al tancament del juny l'efectiu i les inversions financeres disponibles pugen fins als 22,7 milions d'euros. Aquesta posició financera permet "continuar amb el desenvolupament de les seves activitats d'R+D i el desenvolupament dels seus estudis clínics".

I Oryzon remarca també que el balanç el 30 de juny del 2022 presenta un patrimoni net de 70,1 milions d'euros, i destaca que durant els primers sis mesos de l'any ha continuat avançant en el desenvolupament clínic dels seus programes d'oncologia iadademstat i neurologia vafidemstat.

Noticias relacionadas

contador