ep archivo   oracle abrira una region cloud en espana
ORACLE - Archivo

El grup tecnològic Oracle es dispara un 14% a la preobertura de Wall Street després de superar les previsions del consens amb els seus resultats del tercer trimestre fiscal, impulsats per l'auge de la intel·ligència artificial (IA).

  • -
  • -

La companyia ha presentat un benefici net de 2.400 milions de dòlars, equivalent a un benefici per acció (BPA) d'1,41 dòlars, lleugerament per sobre dels 1,38 dòlars anticipats pel consens. Per part seva, els ingressos de 13.280 milions de dòlars s'han situat en línia amb el pronòstic.

A més, al mercat li ha agradat que Oracle hagi anunciat que planeja publicar detalls la setmana que ve sobre una associació amb el gegant tecnològic Nvidia.

"Els nous i grans contractes d'infraestructura al núvol signats al tercer trimestre van fer que les obligacions restants totals d'Oracle augmentessin un 29%, a més de 80.000 milions de dòlars, un rècord històric", ha assenyalat la directora executiva d'Oracle, Safra Catz.

“Esperem seguir rebent grans contractes per reservar capacitat d'infraestructura al núvol, perquè la demanda de la nostra infraestructura d'intel·ligència artificial (IA) Gen2 excedeix substancialment l'oferta, tot i que estem obrint nous centres de dades al núvol i ampliant els existents molt, molt ràpidament”, ha afegit Catz.

"Esperem que el 43% dels nostres actuals 80.000 milions de dòlars d'obligacions d'acompliment restants es reconeguin com a ingressos durant els propers quatre trimestres, i que el nostre negoci d'infraestructura al núvol Gen2 romangui en una fase d'hipercreixement (fins a un 53% al tercer trimestre) en el futur previsible", ha conclòs la CEO.

"El tercer trimestre, Oracle va acabar de traslladar la majoria dels clients de Cerner a la infraestructura de núvol Gen2 d'Oracle", ha afegit el president i director de tecnologia d'Oracle, Larry Ellison.

“Al quart trimestre, Oracle començarà a oferir el paquet d'aplicacions al núvol per a clíniques ambulatòries completament nou a aquests mateixos clients. Aquest nou sistema impulsat per IA presenta una interfície de veu integrada anomenada Assistant Clínic Digital que genera automàticament notes mèdiques i actualitza registres mèdics electrònics, cosa que estalvia un temps preciós i millora la precisió de les dades de salut.

El lliurament d'aquesta nova i revolucionària tecnologia d'atenció mèdica permetrà la modernització ràpida dels sistemes de salut dels nostres clients durant el proper any i transformarà Cerner i Oracle Health en un negoci d'alt creixement als propers anys”, ha afegit Ellison.

Noticias relacionadas

contador