ep archivo   opdenergy
OPDENERGY - Archivo

L'empresa d'energies renovables Opdenergy, que va sortir a borsa al juliol, ha presentat un benefici net d'11,1 milions d'euros als nou primers mesos del 2022, enfront de les pèrdues de 8,8 milions registrades durant el mateix període de l'any passat.

  • 5,82€
  • 0,00%

Els ingressos han augmentat un 73%, fins als 52,26 milions d'euros. "L'augment presentat es deu principalment a l'increment dels ingressos per venda d'energia a causa del major nombre de plantes en operació a l'exercici 2022, així com els ingressos registrats per la transmissió de dos dels parcs recollits a l'acord signat amb Bruc Energy", ha explicat l'empresa.

"En particular, cal destacar que els ingressos registrats per la transmissió dels actius recollits a l'acord amb Bruc Energy suposen un 77% de l'ingrés total d'aquesta transferència. El 23% restant està associat al desenvolupament dels actius des de la seva transferència fins que arriben a la fase de 'Ready to Build' i s'anirà registrant als ingressos durant aquest període", ha afegit.

"L'Ebitda del grup s'ha incrementat un 213%, principalment a causa de la transferència de 110MW a Bruc Energy i de l'increment del nombre de projectes en operació", ha destacat l'empresa.

"En termes de flux de caixa, Opdenergy acaba el període amb una caixa de 191,8 milions i un deute net de 214,8 milions. La robusta posició de caixa permet afrontar amb garanties el creixement estimat de la companyia", ha remarcat.

L'empresa compta amb 902 megawatts (MW) en construcció a Espanya distribuïts entre 20 projectes, 260MW als Estats Units distribuïts en dos projectes i un projecte a Itàlia de 24MW.

Noticias relacionadas

contador