nio-es8-936x703-700x526

El fabricant d'automòbils elèctrics Nio ha reduït les seves pèrdues durant el segon trimestre gràcies a un augment en els ingressos. El rival xinès de Tesla va ingressar més de 1.491 milions de dòlars, per sobre de l'estimació, mentre que el seu benefici brut va augmentar a més de 243 milions de dòlars. El marge brut va pujar al 18,6%.

Nio va pronosticar que els ingressos per al tercer trimestre augmentaran entre el 96,9% i el 112,8% respecte al mateix trimestre del 2020.

El fabricant d'automòbils elèctrics va lliurar 21.896 vehicles durant el segon trimestre, dins del seu rang establert anteriorment. Per al tercer trimestre, Nio preveu que lliurarà entre 23.000 i 25.000 vehicles. Això, malgrat que Nio i altres fabricants d'automòbils elèctrics s'enfronten a vents en contra a causa de l'escassetat mundial de xips, cosa que podria afectar la producció.

"El problema per a Nio, per a Tesla per a altres, és que cada automòbil que fabriquen, el venen. Hi ha realment una escassetat de producció i xips", ha dit Daniel Ives, director gerent de Wedbush Securities, a CNBC. Per la seva banda, William Bin Li, director executiu de Nio, ha dit en un comunicat que si bé la cadena de subministrament global "encara s'enfronta a incerteses", estan "treballant en estreta col·laboració" amb els seus socis per "millorar la capacitat de producció general de la cadena de subministrament".

Noticias relacionadas

contador