netflix prevoit de lancer une offre avec publicite d ici fin 2022 selon le new york times

Netflix ha sorprès el mercat amb els seus resultats del tercer trimestre del 2023, en què ha informat d'un benefici net de 1.677 milions de dòlars, enfront dels 1.398 milions reportats durant el mateix període de l'any anterior.

  • 696,44$
  • 2,06%

Això es tradueix en un benefici per acció de 3,73 dòlars, una xifra superior als 3,10 dòlars per títol del tercer trimestre del 2022 i als 3,49 dòlars esperats pel consens.

Després de la publicació de l'informe de guanys, les accions de Netflix es disparen més d'un 13% a Wall Street.

Pel que fa als ingressos de la companyia de reproducció en continu, han estat de 8.542 milions de dòlars durant aquests tres últims mesos, superant els 7.926 milions del mateix lapse del 2022 i en línia amb el que pronosticava el consens.

BONA DADA DE SUBSCRIPTORS

Netflix ha registrat un total de 247,5 milions d'usuaris sota pagament globalment, xifra que suposa un increment del 10,8% en la comparativa interanual i reflecteix la captació de 8,76 milions d'usuaris des del segon trimestre de l'any. Aquesta dada ha superat les expectatives de 243,88 milions de subscriptors totals.

De cara al quart trimestre, l'empresa preveu que el benefici caigui fins als 956 milions de dòlars i que els ingressos siguin lleugerament superiors, fins als 8.692 milions de dòlars.

La plataforma de continguts audiovisuals ha explicat que "els últims sis mesos han estat desafiadors per a la nostra indústria, ateses les vagues combinades d'escriptors i actors als EUA. Si bé hem arribat a un acord amb la WGA, les negociacions amb SAG-AFTRA són en curs. Estem compromesos a resoldre els problemes restants el més ràpid possible perquè tots puguin tornar a treballar fent pel·lícules i programes de televisió que encantaran al públic”.

Així mateix, els executius han advertit als inversors que el seu nivell publicitari encara està en una etapa inicial i que els accionistes no han d'esperar que tingui un impacte important en els ingressos fins a finals d'any com a mínim.

Noticias relacionadas

contador