Morgan-Stanley-portada

Morgan Stanley se suma a la festa de la banca dels EUA i també bat expectatives amb els seus resultats trimestrals. Concretament, l'entitat s'ha apuntat un BPA d'1,98 dòlars enfront dels 1,68 dòlars que esperava el consens d'analistes enquestats per Refinitiv.

Els ingressos del banc han ascendit fins als 14.750 milions de dòlars durant el trimestre, xifra superior als 14.000 milions que projectaven els experts.

Aquests bons resultats han estat possibles gràcies al bon rendiment del negoci de banca d'inversió i de la gestió d'actius. La primera, gràcies a les continuades sortides a borsa i fusions entre empreses, activitat en la qual Morgan Stanley destaca per sobre de la resta.

Un rival directe del banc en aquest tipus d'operacions, JP Morgan, acaba de publicar precisament unes xifres de rècord en el seu negoci de banca d'inversió gràcies a les comissions rebudes durant aquest tercer trimestre del l'any. Finalment, el CEO de Morgan Stanley, James Gorman, ha ressaltat les adquisicions dutes a terme per la companyia durant el període.

Aquest any els títols de Morgan Stanley s'han revalorat més d'un 40%, xifra que està per sobre del 36% que ha pujat el KBW Bank Index.

Noticias relacionadas

contador