meinrad spenger (másmóvil) portada
Alberto Sánchez - Bolsamanía

MásMóvil va obtenir el 2021 un benefici net de 189 milions d'euros enfront de les pèrdues proforma de 77 milions del 2020. Els ingressos totals del grup van assolir els 2.465 milions d'euros, xifra que implica un increment del 28% enfront l'any anterior. A L'últim trimestre de l'any passat, els ingressos totals es van accelerar i van assolir els 754 milions, un 43% més respecte al mateix període de l'any passat.

L'EBITDA de l'operadora puja aLS 949 milions (+48%), amb un marge d'EBITDA que suposa la xifra anual més gran i arriba al 38%. Durant el darrer trimestre del 2021, l'EBITDA es va situar en 324 milions, un 52% més que al mateix període de l'any passat, amb un marge d'EBITDA del 43%.

L'operadora ha dit que continua mantenint un "sòlid ritme de creixement en totes les magnituds comercials i financeres principals, amb una acceleració en el creixement dels ingressos per serveis durant l'últim trimestre de l'any passat malgrat les difícils condicions del mercat". Els ingressos per serveis van augmentar un 28%, fins als 2.233 milions. Durant el darrer trimestre de l'any, aquests ingressos es van accelerar fins als 682 milions, un 45% més que l'any passat.

“Estem molt contents pels resultats obtinguts el 2021, tant al pla comercial com al financer. A més, la integració d'Euskaltel s'està desenvolupant a una velocitat alta en la incorporació dels seus clients a les nostres xarxes i en la disponibilitat accelerada de la fibra òptica per als nostres clients, especialment a Euskadi i Galícia”, ha declarat Meinrad Spenger, conseller delegat de MásMóvil.

Al tancament de l'any passat, l'operadora –incloent-hi Euskaltel– comptava amb 14,5 milions de línies, un 26% més que a finals del 2020, de les quals 11,4 milions són de mòbil (8,7 milions pertanyen al segment de postpagament, un 35% més que l'any passat) i 3,1 milions de banda ampla fixa, un 60% més que l'any anterior.

La seva xarxa de fibra arriba als 27 milions de llars comercialitzables, de les quals 19,4 milions corresponen a xarxa pròpia i drets d'ús, i l'operador és amb més cobertura a nivell nacional.

El grup va invertir el 2021a prop de 500 milions en infraestructures i creixement comercial.

Noticias relacionadas

contador