macy s fait mieux que prevu

Macy's ha sorprès negativament amb els resultats, amb unes vendes per sota de les previsions, i ha rebaixat les previsions anuals. Després d'això, les seves accions registren caigudes del voltant del 13% a la sessió.

Les vendes netes van caure al segon trimestre del seu any fiscal 2025 un 3,8%, fins als 4.940 milions de dòlars, en comparació amb els 5.120 milions de dòlars que s'estimaven.

Tot i això, va registrar guanys de 150 milions de dòlars, o 53 centaus per acció, enfront de les pèrdues de 22 milions de dòlars, 8 centaus per acció, del mateix període de l'any passat.

El director executiu de Macy's, Tony Spring, ha qualificat aquests resultats com a "sòlids" en un "entorn de consum desafiant". "Estem observant resultats positius de les nostres estratègies, incloent-hi dos trimestres consecutius de creixement de les vendes comparables a les nostres 50 principals botigues Macy's", ha afegit.

Tot i això, la companyia ha decidit rebaixar les seves previsions de vendes per a tot l'any per "un consumidor més exigent i un entorn promocional intensificat".

Ara espera que es col·loquin entre els 22.100 i els 22.400 milions de dòlars, en comparació amb entre els 22.300 i 22.900 milions de dòlars del seu pronòstic anterior. A més, preveu que el benefici per acció per a tot l'any se situï entre els 2,55 i 2,9 dòlars.

contador