ep mcdonalds 20170616170803
MCDONALD'S
303,65$
  • 3,18$
  • 1,06%

McDonald's va registrar el 2019 un creixement de les vendes del 5,9%, fins a superar per primera vegada la xifra de 100.000 milions de dòlars. Els resultats, publicats aquest dimecres, han superat les expectatives del mercat i les accions de la companyia pugen al voltant d'un 1% a Wall Street.

A més, aquest creixement a les vendes representa el més alt de la cadena d'hamburgueses en més de 10 anys, segons ha explicat el seu director executiu, Chris Kempczinski, que va assumir el càrrec al novembre després que el seu antecessor fos acomiadat.

La major cadena de menjar ràpid del món es va beneficiar d'una reestructuració dels seus locals, noves aliances amb empreses i preus més alts dels seus menús.

Per mercats, els EUA va registrar un augment de les vendes del 5,1% durant l'últim trimestre de l'any. La companyia ha atribuït aquest comportament a les vendes d'articles bàsics de menú com el Big Mac i els impactes positius de les renovacions de botigues amb sistemes d'alta tecnologia que inclouen quioscos d'auto comanda.

Mentrestant, al segment internacional, que inclou principals mercats com Alemanya i França, va reportar un creixement de les vendes del 6,2%.

Per la seva banda, els ingressos nets es van situar als 1.570 milions, en comparació amb els 1.420 milions de dòlars de l'any anterior.

contador