ep juguetes de lego para la campana de navidad
LEGO

Al primer semestre de l'any, Lego va registrar un benefici net un 16% superior, fins a assolir els 6.000 milions de corones daneses, enfront dels 5.100 milions del primer semestre del 2023.

Durant els sis primers mesos, els ingressos van augmentar un 13% fins a assolir els 31.000 milions de corones daneses, enfront dels 27.400 milions del primer semestre del 2023. Les vendes al consumidor van créixer un 14%.

El benefici operatiu va créixer un 26% en comparació amb el primer semestre del 2023, arribant a la xifra rècord de 8.100 milions de corones daneses.

El flux de caixa de les activitats d'explotació va augmentar un 60%, fins als 7.500 milions de corones daneses, enfront dels 4.700 milions del primer semestre del 2023.

La companyia va invertir 4.500 milions de corones, principalment en la construcció de noves fàbriques i l'ampliació d'instal·lacions i oficines, enfront dels 3.600 milions de corones del primer semestre del 2023. El resultat va ser un flux de caixa lliure de 3.000 milions de corones, enfront dels 1.100 milions del primer semestre del 2023.

Lego destaca que va augmentar significativament la despesa en iniciatives estratègiques com la sostenibilitat, el comerç al detall i la digitalització per donar suport al creixement a curt i llarg termini. A més, planeja accelerar encara més la despesa en aquestes iniciatives la segona meitat de l'any.

"Estem molt satisfets amb els nostres bons resultats a primer semestre. Hem aconseguit un creixement de dos dígits tant en vendes com en beneficis i hem avançat molt en l'augment de la quantitat de materials sostenibles utilitzats als nostres productes", ha assenyalat Niels B Christiansen, CEO de Lego.

"La nostra cartera continua sent rellevant per a totes les edats i interessos, cosa que està impulsant una demanda significativa a tots els mercats. Hem utilitzat la nostra sòlida base financera per seguir augmentant la despesa en iniciatives estratègiques que recolzaran el creixement ara i en el futur per permetre'ns portar l'aprenentatge a través del joc a encara més petits", ha afegit.

contador