photo du logo du reassureur swiss re

La reasseguradora suïssa Swiss Re ha anunciat aquest dijous que el seu benefici net atribuït dels sis primers mesos de l'any va arribar als 2.088 milions de dòlars, xifra que compara amb els 1.788 milions de dòlars que va guanyar durant el mateix període del 2023. El ROE a la primera meitat de l'any es va situar al 20,1%. Els principals factors que van impulsar aquest resultat van ser “una subscripció disciplinada, baixes reclamacions per catàstrofes naturals i un fort ingrés per inversió”, ha indicat en un comunicat.

Els ingressos per assegurances per al grup van assolir els 22.479 milions de dòlars enfront dels 21.783 milions del primer semestre del 2023. El resultat del servei d'assegurances, que reflecteix la rendibilitat de l'activitat de subscripció, va ser de 2.858 milions de dòlars (enfront dels 2.813 milions de fa un any).

Swiss Re ha explicat que el seu exercici financer va ser recolzat per "sòlides contribucions de totes les unitats de negoci", i manté els seus objectius per a l'any complet.

“L'exercici de Swiss Re a la primera meitat del 2024 reflecteix el nostre enfocament a lliurar resultats consistents. Continuem augmentant la resiliència general de l'empresa mitjançant un enfocament disciplinat en la subscripció de nous negocis, mentre mantenim un control rigorós sobre les tendències de pèrdues a les nostres carteres actives”, ha declarat Andreas Berger, CEO del grup.

Per part seva, John Dacey, director financer de Swiss Re, ha dit que “aquests resultats destaquen el nostre enfocament en la disciplina en l'assignació de capital i la qualitat a les nostres carteres de subscripció i inversió. A més, les taxes d‟interès més altes continuen beneficiant el nostre ingrés per inversions”.

contador