home depot dl retail us diy 3
DL (AB)

Home Depot, la cadena de bricolatge més gran i articles per a la llar dels Estats Units, ha guanyat 4.340 milions de dòlars al tercer trimestre, xifra equivalent a un benefici per acció (BPA) de 4,24 dòlars; i que supera els 4,11 dòlars pronosticats pel consens.

  • 334,58$
  • 0,28%

Els ingressos trimestrals van pujar a un ritme del 5,6%, fins als 38.870 milions de dòlars, per sobre dels 38.000 milions que esperava el mercat. Per la seva banda, les vendes comparables van avançar un 4,3% a tots els seus mercats i un 4,5% als EUA.

Tot i això, les accions de Home Depot registren pressió baixista a Wall Street, perquè l'empresa ha reiterat la seva guia financera per al conjunt del 2022, que implica un creixement de dígit mitjà del BPA, per sota de la pujada propera al 7% prevista per el consens.

A més, l'empresa també ha anticipat un creixement de vendes comparable d'aproximadament el 3% i un marge operatiu proper al 15,4%. Home Depot compta amb 2.319 establiments repartits pels Estats Units, Canadà, Puerto Rico i Mèxic.

"Vam obtenir un altre exercici sòlid al tercer trimestre, impulsat per la solidesa en les categories relacionades amb projectes", ha explicat Ted Decker, president i conseller delegat. "El nostre equip ha fet una feina fantàstica servint els nostres clients mentre continua navegant en un entorn desafiador i dinàmic", ha afegit el directiu.

Noticias relacionadas

contador