gamestop2

GameStop es desploma més d'un 14% a Wall Street després de donar a conèixer els resultats del segon trimestre de l'any, un període durant el qual el minorista ha sorprès en tornar a beneficis, però en què ha decebut amb les vendes, perquè han registrat un fort descens.

Així, la cadena de videojocs ha informat d'un benefici net de 14,8 milions de dòlars enfront de la pèrdua neta de 2,8 milions de l'exercici anterior. Això es tradueix en un benefici per acció (BPA) de 0,04 dòlars en comparació amb la pèrdua per acció de 0,01 dòlars per títol del trimestre finalitzat el 29 de juliol de 2023.

En el cas de les vendes, GameStop ha obtingut 798 milions de dòlars, una xifra molt inferior als 1.163,8 milions de dòlars del mateix lapse de l'any passat i per sota dels 896 milions de dòlars estimats pel consens de mercat.

A més, la companyia ha explicat que l'efectiu, els equivalents d'efectiu i els valors negociables han estat de 4.204 milions de dòlars al tancament del trimestre.

L'empresa també ha comunicat la modificació d'un acord de venda de mercat obert presentat davant la Comissió de Borsa i Valors dels EUA, cosa que li ha permès vendre fins a 20 milions d'accions addicionals de les accions ordinàries de Classe A.

Noticias relacionadas

contador