BlackRock, el gestor d'actius més gran a nivell mundial, ha publicat uns resultats del segon trimestre que s'han situat per sota del que s'esperava, en un escenari baixista per als mercats durant els últims mesos.

BlackRock ha presentat un benefici per acció (BPA) de 7,36 dòlars, equivalent a 1.077 milions de dòlars. Una xifra que s'ha situat per sota dels 8,02 dòlars anticipats pel consens i que suposa una caiguda del 22% en el benefici enfront del segon trimestre del 2021.

Larry Fink, president i conseller delegat, ha destacat que "la primera meitat del 2022 va portar un entorn d'inversió que no havíem vist en dècades. Els inversors naveguen simultàniament per una alta inflació, taxes en augment i el pitjor començament d'any tant per a les accions com per als bons en mig segle, amb índexs de renda fixa i renda variable global que cauen un 20% i un 10%, respectivament".

El benefici operatiu ha baixat un 14%, fins als 1.668 milions de dòlars, mentre que el marge operatiu ha baixat fins al 36,9% des del 40,1%. La baixada dels mercats ha fet que els actius sota gestió (AUM) hagin baixat un 11%, fins als 8,48 bilions de dòlars.

Noticias relacionadas

contador